søndag 12. september 2010

Gode grunner til å glede seg til høsten:

Mange synes nok at det er litt trist at sommeren forlater oss og at høsten med sine kalde gufs kommer og banker på døren. Gradestokken har vel ikke akkurat slått nye rekorde på pluss siden i sommer, så vi håper på godt høstvær i år. Hver årstid har noe flott ved seg, så jeg mener at vi skal ta imot høsten med åpne armer. Vi er vel kanskje ikke spesielt begeistret for høststormer og forkjølelse, men det man kan glede seg over i høstmånedene er de flotte farger i naturen, frisk høstluft, varm drikke, telys over hele leiligheten, hytteturer, høst serier på fjernsynet, håndarbeid, godt lesestoff, fyr i ovnen, herlig mat og turer i skog og mark.

Jeg synes det er en helt spesiell stemning ute om høsten, og inne er det litt ekstra koselig med levende lys. Så selv om jeg er glad i sommeren, så innser jeg nok at høsten har sin sjarm den også :)

2 kommentarer:

mamma sa...

åja...enig med dæ :o)
Høsten bringer med sæ mye kos og gleda den også..

Anonym sa...

explained most of the people payback your loans on time and additionally free of penalties
A top personal debt charitable organisation desires may be most people making use of him or her for the purpose of benefit more than payday advance loans to help you 2x the. credit debt charitable trust suggests about purchased the actual temporarily, great appeal fiscal loans at the moment. This charitable organisation tells 3 years ago the quantity of people using them has been simple.
szybkie kredyty gotówkowe bez bik
kredyty bez bik
wyświetl stronę
pożyczka na dowód zgierz
kredyt pozabankowy bez zabezpieczeń

http://kredyty-bez-bik.org.pl
http://szybkapozyczka24.info.pl
http://kredyty-bez-bik.org.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...