torsdag 28. april 2011

Påskeferie

På et blunk var påskeferien over. Det har vært en innholdsrik og fin påskeferie.
Jeg ble 25 år helt på begynnelsen av påskeferien. Vi dro til mamma og pappa å feiret dagen. Mamma hadde laget denne fine kaka :)

Etter en flott helg hos mamma og pappa gikk turen til Øystein i Tromsø. Her er vi i slalombakken. Det var sesongens siste tur i bakken. Det kunne merkes på underlaget at det var sent på sesongen, men det ble likevel en koselig tur i bakken. Det blir trist å pakke ned skiene, men samtidig tar jeg imot våren med åpne armer.

Bowling

Årets første grilltur - et sikkert vårtegn. Det var helt herlig å komme seg ut på grilltur.

I tillegg ble det buzz, film, god mat og shopping. Det ble 6 fine dager i Tromsø. På turen til Tromsø stoppet vi i Narvik og besøkte søskenbarnet mitt Sonja med familie. Det var koselig å treffe dem igjen og hilse på det nye familiemedlemmet :)

Neste stopp ble på hytta. Et annet sikkert vårtegn - hyttesesongen er i gang. Denne gangen ble det bare en overnatting på hytta, men det blir nok flere utover. Det gleder jeg meg virkelig til. Det er så godt å komme seg på hytta.Etter mange mils kjøring var det veldig godt å komme på hytta å få servert en nydelig 1. påskedags middag + desssert og skillingsboller.

Det er så koselig på hytta. Ikke rart jeg gleder meg til hyttesesongen.


Jeg er fornøyd etter etter en flott påskeferie :)

1 kommentar:

aina sa...

Det er så bra at dere koste dere skikkelig i påska.. Det fortjente dere absolutt :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...