lørdag 20. august 2011

Ferietur til London

Jeg, Trond og Øystein reiste en uke til London. Det var en kjempe flott opplevelse. Jeg har lyst til å legge ut mange bilder, men jeg skal prøve å begrense meg litt.

Pelikaner
I London er det mange flotte parker. Vi besøkte Hyde park, Kensington Gardens og St. Jame`s park. Dette bildet er tatt i St. Jame`s park, som er en helt nydelig park med et fantastisk dyreliv. IDYLL.

Buchingham Palace

Det var en stor folkemengde utenfor Buchingham Palace da vi var der, så vi mistenkte at det skulle skje noe der. Det viste seg at det var vaktskifte på den tiden. Tilfeldig men morsomt at vi fikk det med oss.

Victoria monument

London Eye. Vi tok pariserhjulet. Det tok en halv time rundt og vi fikk god utsikt over byen.

London Aquarium. Hvis du reiser til London så anbefaler jeg å ta en tur innom dette akvariumet. Her var det utrolig mye å se. Det fantes blant annet ekte levende haier og pingviner der.

Houses of parliament, Big Ben
St. Paul`s Cathedral
Westminster Abbey

Tower bridge
Bilen har samme størrelse som en virkelig bil. Jeg synes bare den var stilig.
Covent Garden Market. Her var det mange boder med greie overkommelige priser.

Harrods - Lonsons mest berømte stormagasin.
En smule eksklusivt og ikke minst dyrt.

London Tower. Vi besøkte også innsiden av Lonson Tower.

Science Museum - et stort stort museum med myyyye å se. Vi rakk ikke over halvparten.

Meg, Shrek og pepperkakemannen på MadameTussauds. Dukkene va så bra laget at man nesten kunne tro at de var virkelige.

På dagen gikk vi for det meste til fots. Vi bodde ganske sentralt så det var mange steder vi kunne gå til. På  et par av dagene kjøprte vi buss med guide og en dag satt vi på en liten båt med guide. Om kveldene spiste vi ute.

London var den perfekte feriebyen for meg. Det er ikke så typisk meg å ligge på stranden dag ut og dag inn. Jeg er mye mer glad i å se og oppleve ting. Jeg føler vi fikk mye ut av London turen og at vi fikk utnyttet dagene der.

Fornøyd!

2 kommentarer:

aina sa...

Tenk så mye artig dere fikk oppleve på de dagene dere var i London, men så har jeg også hørt "rykter" om at planleggingen på forhånd var ekstrem god.
Det fikk dere nok mange ganger igjen for :)))

Nina sa...

skal selv til london i oktober og e tar gjerne i mot flere tips. vi får 4 hele dager. Kommer dit sent onsdag og reiser tilbake mandag midt på dagen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...